Avaliações de Oh My Sushi Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
Vincent
7 março 2022
Anoniem
4 março 2022

Top service!! Heerlijk vers kwaliteit

SP
2 março 2022
Adnan
26 fevereiro 2022

Ik kreeg de order 1,5 uur nadat ik de bestelling had geplaatst. Dit terwijl de order nog voor etenstijd was besteld

Yasmin Mikkelsen
25 fevereiro 2022

Zoals elke keer zeer lekker. Bedankt voor de gratis sushi rol die jullie er bij hadden gedaan!

Merve G
25 fevereiro 2022

Sushi was heerlijk en vers!

Eva
19 fevereiro 2022

heerlijk eten, veel! (pokebowl goed gevuld) en wat een service, nog gebracht ook! fijn, zulke buren!

B
14 fevereiro 2022

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten!

Anoniem
13 fevereiro 2022

Heerlijk !! en top service

Sabine
6 fevereiro 2022

Super lekkere sushi, snelle bezorging(en dat op zondag!). Was de eerste bestelling maar ik kom sws vaker terug!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Asmae
6 fevereiro 2022

super lekkere sushi en lekker vers.

Lina
5 fevereiro 2022

Top sushi

Roel Frenken
2 fevereiro 2022
Manal
31 janeiro 2022

Wederom heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fatima
23 janeiro 2022

Het was smaakvol en heerlijk top kwaliteit

Lindsay
23 janeiro 2022

De naam doet eer aan,, Oh My....😋 Exclusive sushi tegen een betaalbare prijs. Waar je normaal van die standaard sushi's haalt, kan je hier kiezen voor luxere sushi's en ze zijn echt amazing. Ik heb onwijs fan van de crunchy rollen. Ze zijn ook behoorlijk groot!. Hoe meer hoe beter!!! Bezorging ook onwijs top. Ik woon wat verder weg. Werd netjes optijd bezorgt en ook waren de crunchy rollen nog warm. Toppers blijf zo doorgaan

Uncle Sam's Burgers
23 janeiro 2022

Best sushi in town!!

Kathia
17 janeiro 2022

Eten was lekker en bezorging was eerder dan werd aangegeven wat fijn was

Rodney
17 janeiro 2022

Sushi is heerlijk! Netjes verpakt en bezorgd. Alleen de bezorgtijd. Meer dan 1,5 uur vind ik wel een ding.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Imane
16 janeiro 2022

Verwachtte bezorging 17:20 maar ze waren er gwn voor 17:00 al. OP EEN ZONDAG 🔥 Zoals gewoonlijk superrr lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yasmin
15 janeiro 2022

Lekkere sushi, goede service!

Zaherra Jainullah
12 janeiro 2022

Het was lekker, vers... Het ging mij vooral om die van beef te proeven.

Daya
11 janeiro 2022

Klant is de koning bij hun! Goed service & klantenservice. Vriendelijke personeel & sushi is HEERLIJK! Zeker een aanrader!!

Sel
8 janeiro 2022

Was heerlijk

Amal
7 janeiro 2022

Eerste keer oh my sushi voor mij en ben nu al oh zooo happy dat jullie in Rotterdam zitten, super lekkere sushi, snelle bezorging en lief de gratis drankjes. Zeker voor herhaling vatbaar

Nejla
6 janeiro 2022

Jullie zijn OH MY god lekker🤪🤪🤪🤪

Appie Marbah
5 janeiro 2022

Goede service! Lekker eten! En vriendelijke personeel

Nichelle
3 janeiro 2022

Eerste keer dat ik eten heb besteld bij Oh My Sushi. Zeker voor herhaling vatbaar. Was super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elsbeth
2 janeiro 2021

Top service! En nog gratis drankjes voor ons als nieuwe klant 👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Imane
2 janeiro 2021

Lekkerste sushi en super vriendelijke medewerkers. I'll be back very soonnn

Rachid
31 dezembro 2021

De allerlekkerste sushi. 🤩

Ilham
29 dezembro 2021

Het was heerlijk zoals gewoonlijk.

Soraya
28 dezembro 2021

Lekkerste sushi wat ik tot nu toe gegeten heb! Eerste keer bij jullie besteld vaker bij jullie bestellen!!!

Willemikn Alma
27 dezembro 2021
Mark
27 dezembro 2021
She
27 dezembro 2021

De crunchy rolls zijn heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
26 dezembro 2021

Wat een smaaksensatie! De lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. Ik ben fan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shirley
26 dezembro 2021

Netjes op tijd bezorgd, lekkere sushi, voor de eerste keer besteld hier werd gebeld en bedankt kreeg er gratis een drankje bij

Yasmin
25 dezembro 2021

Zoals elke keer onwijs lekker en altijd vriendelijke bezorging. Mijn complimenten!

Ellis Garcia
25 dezembro 2021

Gister voor het eerst besteld... we hebben heerlijk gegeten! Goede kwaliteit! En wat leuk dat persoonlijke handgeschreven kaartje erbij, echt leuk! We gaan zeker vaker bestellen.

Ko
25 dezembro 2021
Afara
24 dezembro 2021

Voor de eerste keer sushi besteld bij oh my sushi. Werd gebeld voor bedankje dat ik bij oh my sushi besteld had en kreeg ook gratis drinken als bedankt en een kaartje super leuk. Sushi was heerlijk en verse bereid, lekkerste sushi tot nu toe. Bezorging was voor tijd en bezorger was vriendelijk

Bilal
24 dezembro 2021

Sushi was lekker, vooral die gefactureerde kipsushi. De donut was een teleurstelling, het is niks bijzonders. Al met al wel lekker genoten. Bezorging duurde lang, ruim een uur. De stokjes en soja saus zaten er niet bij. Wel 2 blikjes drinken ontvangen bij de bestelling van het huis. Dus prima opgelost wat mij betreft!

Mark
22 dezembro 2021

Consequent de lekkerste

Merve Akdogan
21 dezembro 2021

De beste sushi die wij tot nu op hadden. Supervriendelijke service en warme, verse, lekkere sushi! 100% aanrader!!

Ihsane
20 dezembro 2021

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, en ik was zeer tevreden. En de telefonische contact was heel vriendelijk. ZEKER voor herhaling vatbaar 👌👌👌

Soeltan
19 dezembro 2021

Sushi was super lekker. Mijn vader die geen sushi eet, heeft genoten van jullie crunchy chicken sushi. De gyoza's zijn ook heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging.

Anita
19 dezembro 2021

De sushi was heel vers en heel lekker! Gratis drankjes van de eigenaar omdat deze zaak pas 2 maanden geleden geopend is. Wij gaan hier de volgende keer weer bestellen. :-)

Marjolein
18 dezembro 2021

Super vriendelijk, snel, lekker… spicy tuna is ook echt spicy 🥵

Ayten
18 dezembro 2021
Lina
18 dezembro 2021

Super heerlijke sushi

Anoniem
14 dezembro 2021

Voor de 2e keer bestelt en net zoals de 1e keer HEERLIJK!! 👌👌

Lisa
14 dezembro 2021

Snelle en goede service. Heerlijke sushi. Aanrader!

Muhammet
13 dezembro 2021

Bezorging was iets later dan gepland, maar ze moesten ook best veel afstand afleggen. Eten was vers en lekker.

TMo
12 dezembro 2021

Smakelijk, snel geleverd en een heel klantvriendelijk. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rafael
12 dezembro 2021
Mark
11 dezembro 2021

Oh My Sushi, prima gegeten en een uitstekende service! Hier wordt nog gezorgd voor een stukje klantverwondering :-)

Maaltje
10 dezembro 2021
Nadia
9 dezembro 2021

Het was zoals gewoonlijk heerlijk. Thx

Laila
9 dezembro 2021

Het was heerlijk!!

Anoniem
8 dezembro 2021

Mijn complimemten 👌 het was heerlijk. Dit was de eerste bestelling en zeker NIET de laatste keer. Bedankt voor de gratis drankjes 😍

Nafisa
7 dezembro 2021

Sushi was heerlijk en de service top. Ik zal zeker weer een bestelling plaatsen.

Mark
5 dezembro 2021
Zehra
4 dezembro 2021

Suuuuper! De eerste maar zeker niet de laatste keer.

Hilal
1 dezembro 2021

Vriendelijk personeel, sushi was vers zeker voor herhaling vatbaar !

Nienke
30 novembro 2021

Het was super lekker en ik werd heel vriendelijk geholpen door de meneer aan de telefoon!!!

E. Bayhan
28 novembro 2021

Eerlijk waar de lekkerste sushi ever 🧡

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rabia
27 novembro 2021

Lekkere sushi en goede service

Ky
27 novembro 2021
Mark
26 novembro 2021

Lekker vers, snel bezorgd, goede kwaliteit, gaan we zeker nog een keer doen

P
25 novembro 2021

Bezorging duurde erg lang. Van bestellen tot bezorgen duurde het 2 uur. Middels een verwachte bezorgtijd mail, waren we al voorbereid dat het lang wachten was, meer dan een uur. Dat werd nog met 40 minuten overschreden. Sympathiek dat we werden gebeld voor drankjes en een kaartje wat erbij zat. Vis was supervers. Rijst had een licht bittere nasmaak.

Rukiye
25 novembro 2021

Alles was perfect! Ze waren een kwartier later maar meneer belde mij netjes op tijd op en kregen drankjes van het huis! Komt tegenwoordig nergens meer voor. Top tent!!! En heerlijk gegeten uiteraard. Dank jullie

Monica
23 novembro 2021

Erg leuke bestelervaring gehad bij oh my sushi Rotterdam. Ik werd 30 min na plaatsing gebeld om een persoonlijk bedankje in ontvangst te nemen voor mijn bestelling. Super vriendelijk, attent personeel en een snelle bezorging. Eten is meer dan de moeite waard, je kan merken dat er verse producten worden gebruikt. Voor herhaling vatbaar. Jullie bedankt!

Noor
23 novembro 2021
Michaela
22 novembro 2021

Everything was great, fresh and very tasty. I even got extra drinks. Thank you very much. I am sure I will order again soon ! :)

Rafael
22 novembro 2021
Vincent
21 novembro 2021

Man o man, wederom vers en lekker!

Onbekend
21 novembro 2021

Het was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! Top service ook!

Kari
20 novembro 2021

Heerlijke sushi, goede service. Eindelijk een goede sushitent die ook in beverwaard bezorgd. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Lina
19 novembro 2021

Top service en de sushi was heerlijk.

Maryam
19 novembro 2021

Heerlijke sushi! Was voor mij eerste keer wij hebben genoten! Tot snel weer

Joanna
19 novembro 2021

Super lekker en snelle bezorging!

Ilham
19 novembro 2021

Een vaste klant bij.. het was heerlijk

Selenay
18 novembro 2021

Fijne service + good food

Nadia
17 novembro 2021

Wat een service! Twee minuten nadat ik online besteld had werd ik gebeld door een vriendelijke medewerker( wel met zwaar Amsterdams accent LOL) die ons bedankte voor de bestelling en kregen twee drankjes van de zaak. Echt top. De bezorger was er binnen een half uur. Zo hoort dat. Service is everything! Het was overheerlijk

Oua
17 novembro 2021

S- Super Service U- Uitstekende sushi S- Super klantvriendelijk H- Heerlijke sushi I- Is echt lekkere sushi! Ga zo door!

Octo
16 novembro 2021
Chakir/Najat
15 novembro 2021

Lekker en vers! Heerlijk en goede service, dit word mijn vaste sushi tent.

AS
14 novembro 2021

Top service, fast and fresh. You can taste all the different flavors and it’s like an explosion in your mouth. My new go to sushi place! Definitely recommended.

Elyanne
14 novembro 2021

Heerlijke sushi en super lief personeel! ❤️

Ilham
11 novembro 2021

Het was echt super lekker😊 zeker voor herhaling vatbaar..

Naoual
11 novembro 2021

Ik heb echt veel sushi tenten uitgeprobeerd maar jullie steken er met vlag en wimpel uit! Zeker weten de allerlekkerste sushi in Rotterdam! Mij zien jullie wekelijks terug!

Anoniem
11 novembro 2021

Top Service !! En vers kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

Karima
11 novembro 2021

Lekkere sushi. De avocado erop was mooi groen en vers. Aardige bezorger ook en een leuke kaartje erbij. I liked it!

Yasmin Mikkelsen
10 novembro 2021

Onwijs lekkere sushi. Zeer leuk dat ik van te voren werd gebeld om mij te verwelkomen met een gratis drankje. Dankje wel.

roy
10 novembro 2021
Maris
9 novembro 2021
D
8 novembro 2021
Morteza
8 novembro 2021
Rafaël Albano Carreiro Santana
8 novembro 2021

2e keer besteld, en wat een feest deze sushi, heerlijk, en ook wat een service dat ze nog wisten dat mij gernale kroketjes de eerste keer koud waren dat ze zonder dat we hier om gevraagd hadden deze opniew waren mee gegeven, ze ware top en warm :-). Dank je wel.… deze zaak is een aanwinst voor Rotterdam.

Manal
7 novembro 2021

Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst werd ik gebeld om me te bedanken voor mijn bestelling en werd mij drinken van het huis aangeboden. Ik vond dat erg attent! De sushi was heerlijk. Zowel kwaliteit als service was top! Bedankt!

Mo
6 novembro 2021

Topservice in de zaak - super klantvriendelijk - heerlijke sushi en side dishes ! En ze blijken ook te bezorgen in Rdam Zuid - goed om te weten voor de volgende keer.

Asma
4 novembro 2021

Super lekker, snel geleverd en leuke klantenbinding zo met dat kaartje erbij!

D.
4 novembro 2021

Top service en heerlijke sushi. Blij dat ze in Rotterdam bezorgen!

Souad
3 novembro 2021
Fatma
3 novembro 2021

Aardig personeel en lekker eten! Ik ga zeker weer eens bestellen!!

Rehaan
1 novembro 2021

Top eten en top service. Goede klant benadering houden zo en blijf de kwaliteit en kwantiteit geven!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ann
31 outubro 2021

Ben aangenaam verrast!! Bestel niet zo gauw sushi bij restaurants die ik niet ken. Maar had goede recensies gelezen hierover en het is een van de weinige sushi tenten die een "pregnant box" aanbieden. Oh my sushi belde ons na het plaatsen van de bestelling op om ons te bedanken voor de bestelling en hebben gratis drinken gehad. Ze hebben lekkere verse sushi en de warme snacks die ik had besteld waren ook gewoon nog warm bij aankomst. Zal zeker vaker bestellen! Bedankt voor de goede service, snelle bezorging en heerlijke sushi!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lina
31 outubro 2021

Sushi was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Goede service en goed eten.

Jenny
30 outubro 2021

Vandaag voor het eerst bij Oh My Sushi besteld. Ow wat was het heerlijk! We hebben met ons viertjes genoten. De kids vonden het heerlijk en zeiden: Volgende keer bestellen we weer hier 😁 Niet alleen de sushi was lekker, de service was ook toppie! Bedankt voor de extra’s! Ga zo door Oh My Sushi en tot de volgende keer!!

Anoniem
30 outubro 2021

zeker een aanrader!

Vincent
29 outubro 2021

Tja, geloof het of niet, maar wij vinden dit echt de beste sushi tot nu toe. Als je dit kan volhouden dan word je de beste sushitent van Rotterdam.

Chaima
28 outubro 2021

Snelle bezorging en bedankt voor de drankjes. Het was heerlijk. Top service!!!👌👌👌👌

Merel Mélotte
28 outubro 2021

Lekker, vers en goede service!

Silva
28 outubro 2021
Talel
27 outubro 2021

Klantvriendelijk en 'tis gewoon lekker

Rafael
25 outubro 2021

Voor de eerste keer, was zeker niet slecht, normaal bestel ik bij Shabutogo, maar dit is zeker een aanrader, en ik ga hier zeker nog een keer bestelen, we vonden wel de tonijn een aparte smaak hebben dan wat ik gewend ben en de gernale kroket was koud.… veder TOP!!

Fadoua
25 outubro 2021

Wat een service, snel bezorgd en kwalitatief goede eten was het. Mijn kids hebben enorm genoten van de Spicy Chicken Wings, Ze waren heerlijk. Ik heb zelf enorm genoten van de Flamed Hotate, deze wordt mijn favoriete! Bedankt My Sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fausta
24 outubro 2021
Djenny
24 outubro 2021
Cherish
23 outubro 2021

Sushi besteld voor in het ziekenhuis, eerst kreeg ik een lief telefoontje met een bedankje dat ik bij jullie heb besteld en ik kreeg er gratis drinken bij! Wat al heel attent is! Erna heerlijke sushi gegeten, jullie hebben speciale een pregancy box, geweldig voor zwangere! Alles was heel vers en lekker. Het persoonlijke kaartje is de kers op de taart! Dank jullie wel voor de goede service, echt een aanrader!

Eva
23 outubro 2021

heerlijke verse sushi en pokebowl! en nog gebracht met een lief kaartje ook! succes!

nadja
22 outubro 2021

Met zorg gemaakt en super vers!

Malika
21 outubro 2021

Was snel en geweldige service. En heerlijk.

Susan
21 outubro 2021

Heerlijke sushi, lekker vers, goed van smaak en persoonlijk kaartje erbij. Bezorging vriendelijk en op tijd. Echt top!!

Selma
21 outubro 2021

Beste sushi!

Mau
21 outubro 2021
Nassira
20 outubro 2021

Mijn complimenten, heerlijk gegeten, snel geleverd en supervriendelijk personeel. Ga zo door!

Merlyn
20 outubro 2021

Vandaag voor het eerst besteld, was super lekker, kreeg nog een kaart met een persoonlijke boodschap. En ook nog een kleine verrassing erbij. Ik zal zeker weer bestellen. Top, ga zodoor

Nicole
18 outubro 2021

Het belangrijkste: lekkere sushi. Eindelijk een spicy tuna roll die ook echt spicy is! Qua service meer dan tevreden: Bij het afhalen van de sushi moest ik 1 minuut wachten, waarvoor ik meteen een drankje van het huis aangeboden kreeg. Tot slot nog een lief kaartje bij de bestelling die de glimlach compleet maakt.

Nora Slah
16 outubro 2021

Beste sushi ever! Eindelijk heerlijke afhaal sushi in Rotterdam! Heerlijke vers bereid & alles was nog heel warm! Vriendelijk personeel!! De sushi was zo klaar en we hebben der niet normaal van genoten! Jongens petje af! Tot snel!

Joyce
16 outubro 2021

Laten we eerst met de ‘negatieve punten’ beginnen: de spicy chicken roll was een beetje aan de droge kant en was samen met de andere rollen aardig rommelig gesneden de pluspunten: vriendelijk personeel, lekkere (geflambeerde) zalm, precies genoeg saus op de rollen (dit kan bij sommige zaken nog wel eens teveel zijn en de smaak overnemen, hier niet het geval) en over het algemeen dik tevreden

Aziza
15 outubro 2021

Overheerlijke sushi, snelle en vriendelijke bezorger en de service is ook top! Zeker voor herhaling vatbaar :)

Jacqueline
14 outubro 2021